tiistaina, tammikuuta 24, 2006

olisipa

Tämä bloggerin Veijo on inha kaveri, kun toimii niin kovin kehnosti. Mutta koitetaan nyt kummiskin.

Olisipa jo viikonloppu, vaikka juuri se oli. Mutta olisipa jo seuraava. Viime viikko oli täynnä pitkiä työpäiviä ja vaikka mennyt viikonloppu menikin pääosin unimasan kanssa köllien, unta tuntuu silti riittävän. Koko ajan nukuttaa.

Tarvitsisi varmaan mennä tarkistuttamaan minkälaisilla arvoilla tuo punainen neste suonissani kiertää. Sen olin kyllä ajatellut tehdä vasta ensikuussa, kun malariapiikkien teho loppuu ja saan taas luovuttaa verta. Saatan tosin vaipua talviuneen ennen sitä.
Aina sanotaan, että liikunta auttaa. Mutta kyllä kai sitä siellä salilla hereillä pysyy, mutta kyllä se väsy taas kotona odottaa. Pitäisi varmaan hengata koko ilta siellä rautaa pumpatessa niin kotiin tullessa olisikin sitten jo oikeasti uniaika.


Olisipa myös jo oikeasti kevät ja valoisaa. Untakin tarvitsi paljon vähemmä ja jaksaisi puuhata aamusta iltaan, yhtään unettamatta.

Ja olisipa myös hetken hieno, kohtuupakkasellinen ja aurinkoinen talvipäivä. Mutta Esterillä tuntuu olevan ainoastaan paukkupakkasia ja räntäsateita enää jäljellä.


Ja olisipa huomenna parempi mielinen päivä. Ei tämäkään mikään ärrinmurri ollut, mutta pikkuisen kuitenkin välillä vanne kiristi.


Pitäisiköhän vaihtaa alaa.
Tämä homma ainakin kuulostaa kivalta. Ja olisipa siistiä sanoa uiskentelevansa työkseen delfiinien kanssa. Monikohan uskoisi.


2 Comments:

At 12:24 ap., Blogger sea said...

Unelma-ammatti! Oihvoih.

 
At 4:21 ap., Blogger margretflynn37822541 said...

Get your High School Diploma, Or any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

High School Diploma "BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.

 

Lähetä kommentti

<< Home