maanantaina, marraskuuta 14, 2005

säännöt hukassa

Olipas mukavan leppoisa viikonloppu. Unta, seurapelejä ja hyvää seuraa. Kyllä sillä naurun määrällä jaksaa taas muutaman näinkin synkeäkelisen päivän kuin tänään on ollut.

Ajatukset pyörii entistä enemmän siellä satojen kilometrien päässä, onneksi on keksitty keinoja kommunikoida muutenkin kuin kasvokkain. Tekisi mieli kutsua Ihastus tänne tai itseni sinne, mutta tuntuu jotenkin kovin äkkinäiseltä liikkeeltä, verrattuna minun normaaliin toimintaan tällä saralla. Pelkään pelästyttäväni toisen ja pelästyväni ehkä myös itse. Hankalaa. Muutenkin kaikki uuden kiinnostavan ihmisen tutustumiseen liittyvät asiat käyttäytymissääntöineen, ovat käyttämättömyyttään vallan kadonneet muistista.
Eikä ne kilometrit yhtään helpota tilannetta.

Mutta perhoset pörrää edelleen vatsassa, yhä ahkerammin. Hymyilyttävä tunne.

2 Comments:

At 11:32 ip., Blogger Mimsozinho said...

Mä en usko että aidolla toiminnalla vois ketään karkoittaa, päinvastoin. Kun on välimatkaa niin sillon pitää kommunikoida selvemmin ja kertoa mitä tahtoo vieläkin paremmin kuin muulloin.

Että mielummin on rohkea kuin himmaileva ettei homma kuihdu kokoon.

 
At 11:50 ap., Blogger auringonkukka said...

Niinhän sen pitäisi mennä, mutta kun pelottaa. Pelottaa, että sattuu ja pettyy. Mutta toisaalta pelkää myös tuota kokoon kuivumista ja haluaisi sanoa, miltä oikeasti tuntuu.

Hankalia nämä sydämenasiat.

 

Lähetä kommentti

<< Home