perjantaina, marraskuuta 11, 2005

perjantai

Jos on herännyt suurinpiirtein ennen kun edes silmiään ehti unelle ummistaa, niin ei voi hirvittävästi vaatia toimintaa tuolla korvien välissä. Aamun touhotin tehden valmisteluja vieraille, jotka ilokseni halusivat tulla ennen kuin konttori edes virallisesti aukeaa. Sitten pari pikaista palaveria ja nyt täysi taantumus. Ei jaksa enää mitään.
No olenhan täällä jo ollut lähes täyden päivän, mutta tylsää kun tietää ettei illallakaan ole minusta itselleni, saatika kellekään muulle mitään iloa. Kaadun petiin heti kun kotiin asti itseni saan. Kollega ehdotteli piristävää hörppyä jostain kaappien kätköstä kuulemma löytyvästä perjantaipullosta. Taitaisi toimia kaikkea muuta kuin piristävästi, eikä oikein tunnu luontevalta kiskoa snapsia kaapista näin työaikana, vaikka perjantai onkin.

Minä olen tavannut mukavan miehen. Tai ensimmäistä kertaa tavannut jo aikoja sitten, mutta uudestaan nyt menneenä viikonloppuna. Ja joku siinä ihmisessä kolahtaa. Tässä on nyt sitten muutama päivä vaihdettu viestejä, vähän kaikesta maan ja taivaan välillä. Ja mikä tässä niin erityiseltä tuntuu, on ne niin pitkään kadoksissa olleet perhoset vatsan pohjalla. Ne on nyt taas löytäneet tiensä takaisin minun mahaani. Pikkuisen jopa pelottavaa. Se mikä tekee paremmin tutustumisesta vähän haastavaa, on se muutama sata kilometriä joka välillämme noin maantieteellisesti vallitsee. Katsotaan, katsotaan, mutta hyvältä tuntuu.

3 Comments:

At 1:33 ip., Blogger Lostis said...

Mullekin ne perhoset ovat tulleet taas, vuosien jälkeen. Mmm. Se on hyvä tunne, kaikesta epävarmuudestaan huolimatta!

 
At 3:18 ip., Anonymous mea said...

Välikilometrit tekevät suhteelle hyvää; kirjoitellen tutustuu toiseen paljon paremmin kuin puhutellen ja tapaamiset ovat pelkkää juhlaa. Arki ei ehdi homeitiöitään sellaiseesn suhteeseen istuttaa.

 
At 9:27 ip., Blogger auringonkukka said...

Nauti Eksynyt perhosista, se on kyllä ihana tunne!

Ja kiitos Mea kannustavista sanoista. Itselläni ei välikilometreistä ole kokemusta, joten pieni huoli pyörii mielessä.

 

Lähetä kommentti

<< Home