tiistaina, marraskuuta 22, 2005

kuulumisia

Hyvä alku viikolle, jos heti maanantaiaamusta toivoo, että olisipa jo perjantai. Suureksi osaksi siksi, että viikonlopulle on tarjolla mökkeilyä ja hyvää seuraa, mutta myös siksi että tämä työviikko tarjoaa kaikenlaista ei niin miellyttävää puuhaa ja kasan pitkään venyviä päiviä.
Niin ja perjantaina saan myös tämän paperipussin pois päästä, kun vihdoin sain aikaiseksi varata ajan keritsijältä. Oli kyllä jo todallakin aika.

Maanantainuutumukseen on syynä myös viikonloppuvieraallanikin. Nimittäin 3kk ikäisellä koiranpennulla, joka vaatii taukoamatonta huomiota ja leikkikaveria. Koitin kyllä väsyttää sitä kävelylenkeillä, mutta sekään kikka ei riiviötä vienyt unelle kuin maksimissaan tunniksi.
Ja kun "vanhemmat" on totuttaneet vieressä nukkumiseen aina silloin tällöin, niin kyllähän minunkin viereeni piti oikein kuusi kertaa yön aikana pyrkiä. Ja sitten esittää pienimuotoinen marttyyrishow jokaisen hylkäämisen jälkeen. Ja ulos piti aamulla päästä aivan jumalattoman aikaisin.
Muuten meni ihan kivasti *virn*. Ja onhan toinen aivan ihanan hellyyttävä, mutta siitä huolimatta olin melkoisen huojentunut palautettuani hänet takaisin oikeille omistajilleen.

Tänään on koettu jännitysmomentteja vanhempieni lähdettyä maailmaa katselemaan. Lentokone ei vain suostunut yrityksestä huolimatta nousemaan Hki-Vantaan kentältä, kun toinen moottori yhtäkkiä sanoi sopimuksen irti. Hommat pitäisi nyt olla onneksi kunnossa ja kone ilmassa. Pikkuisen viherrän kateudesta lomakohteen lämpötilasta.

Tunnepuolella mennään pitkälti Mimson sanoin.