torstaina, lokakuuta 20, 2005

naminami

Käyhän se tietty niinkin, että jos ei ole piiitkäään aikaan tehnyt kuntoilun saralla muutakuin säännöllisen epäsäännöllistä salipuuhastelua ja sitten niiden lääkärin määräämien sauvojen ulkoilutusta. Niin voi aloittaa kunnon rehkimisen vaikka siitä, että hikoilee ja puhisee kolmetuntisen session herra naminamin ohjauksessa.
Hauskaa oli ja aika meni oikeasti kuin siivillä. Oli mukava huomata nauttivansa hymyssä suin itsensä kiusaamisesta. Ehkä tosin olisi voinut startata hieman lyhyemmällä ohjelmalla, mutta tehty mikä tehty. Ja hyvä että tehty. Kroppa tosin saattaa olla huomenna sitä mieltä, että hivenen liikaa tuli nyt ahnehdittua.


Ja taas samat pulmat kuin lähes viikko sitten. Lähtö aikaisin aamulla, tarvittavat tavarat hujan hajan ja pakkaamatta. Yhtään ei nyt kiinnostaisi aktivoitua, mutta aamu on vielä huonompi vaihtoehto.

On se kyllä kumma, ettei mitään huonoja tapojaan osaa muuttaa. Vaan joka jumalan kerta hoitaa ne itseäänkin superisti ärsyttävät asiat juuri niin, että ärsyttää vielä hieman enemmän. Jos mahdollista.


Taidan katsella hetken Hermanni Hiirtä ja suorittaa alustavan pakkaamisen mielikuvaharjoituksena siinä sivussa.