tiistaina, syyskuuta 06, 2005

väsy, nälkä, halipula

Joskus olisi kiva tulla väsyneenä ja nälkäisenä kotiin niin, että siellä kotona odottaisi joku ihana ihminen, joka halaten toivottaisi tervetulleeksi kotiin ja valmiiseen ruokapöytään. Nii-in. Minä tulin juuri kotiin, minulla on väsy, nälkä ja halipula.
Jääkaapissa tahi pakastimessa ei ole välineitä mihinkään nopeaan vatsantäyttäjään ja paistinpannuun en nyt jaksaisi tarttua. Taidan syödä kasan pieniä pyöreitä ja mennä sänkyyn halimaan Uno-pupua.


Lorvikatari on päästänyt irti sen verran, että olen saanut makuuhuoneeni vaatekaapit ulkoistamaan itsensä sängylleni. Siitä, miten niistä ne vielä virkaansa jatkavat päällepantavat saadaan takaisin hyllyille, minulla ei ole mitään käsitystä. Toivottavasti ne ajan kuluessa älyävät palata kotiinsa.


Täällä virtuaalikodissakin pitäisi siivota ja remontoida. On pitänyt jo hetken aikaa. Mutta kun se pirun lorvelus on ulottanut lonkeronsa tähänkin maailmaan. Ehkä sitten synttäreiden kunniaksi saan aikaan jotain uutta tänne.
Testinkin mukaan näiden sivujen pitäisi olla ihan eri väriset.

-------
[edit: ja nyt kun Yleläiset ovat myös toviksi ulkoistaneet itsensä ja on pelkästään noita mainoksia tarjolla. Niin kerrompa, että mielestäni uudet Canal+ mainokset on aivan paskoja. Ei muuta tällä kertaa]