tiistaina, syyskuuta 20, 2005

life is life

Mun bloggeri ei enää toimi tuliketulla. höh. Jonkun error viestin vaan antaa ja sitten kaatuu koko paska. Tarttee varmaan päivittää jossain kohtaa, siihen asti on tyytyminen ie:n apuun. Taas on näköjään sellainen kausi, että tietokoneet aukoo päätään sekä kotona että konttorilla. Syysmasennusta kai niilläkin, annettakoon anteeksi.

Tai ei edes pelkästään tietokoneet venkoile, vaan myös muut tekniset vempeleet. Dikitoosa ei sitten eilen suostunut näyttämään touhottamaani uusintaa. Kinusi jotain päivitystä, muttei sitten kuitenkaan suostunut ottamaan sitä vastaan. Paska sekin ja vielä armas kotimainen. Pah.
Onneksi tulee uusinta sunnuntaina.

-----------

Avasin tänään oman syyslukukauteni penkkiurheilun parissa ja todistin paikan päällä kuinka Turkkulaiset sai turpaansa Hakametsässä. Na-naa-na-na-na, life is life esitettiin sekakuorona pariinkin otteeseen. Hyvältä näyttää, ainakin näin alussa.

Muutenkin oli jotenkin nostalginen fiilis olla hallissa. Tulvi mieleen kaikkia muistoja teiniajoilta, kun hengailtiin hallilla jo tunteja ennen pelin alkua ja koitettiin pongata pelaajia. Opeteltiin ulkoa pelaajien pelinumerot, toiset nimet, siviilisääty ja pistepörssisijoitus. Oltiin olevinaan ja ehkä vähän oikeastikin oltiin, guruja sarallamme.

Tänän luin tämän kauden pelaajat ensi kerran hallilta saamastani läystäkkeestä. Siitä minkä ikäisiä, näköisiä ja kuinka leftejä tai wraitteja, naituja vai naimattomia, leijonia vai lampaita, nämä listan miehet ovat, minulla ei ole harmainta hajua.

Hetken tunsin olevani väärässä paikassa.
Mutta toisaalta, kausi on vielä nuori ja tämä oli vasta kolmas peli. Vielä minä ehdin päivittämään itseni tarvittavalle tasolle. Guruksi minulla ei ole enää mitään hinkua.


4 Comments:

At 7:37 ip., Anonymous -L said...

Ihan pakko on nyt korjata, Ipa-fani kun olen: se on "Life is LIVE"...
Oli pakko, anteeksi =)
..ei ne osaa edes omaa kannatuslauluaan...

 
At 9:56 ip., Blogger auringonkukka said...

Nyt taitaa kyllä keltanuttu olla hakoteillä...

Life is life (nanananana)
Life is life (nanananana)
Life is life (nanananana)
Labadab dab dab life (nanananana)

Life is life, when we all feel the power
Life is life, come on stand up and dance
Life is life, when the feelings of the people
Life is life, is the feeling of the band

Pumpuli pois korvista seuraavassa Tappara-Ipa pelissä :)

 
At 5:15 ip., Anonymous Anonyymi said...

Pistäpä, oranssi-sini-nuttu (?!) Googleen hakusanaksi "Every minute of an hour" ja ihmettele!
-L

 
At 10:50 ip., Blogger auringonkukka said...

Tadam.
Myönnän olleeni väärässä (http://www.opus.at/) ja niin myös Makkaran kotivut (http://www.netpale.com/tappara/) ja moni muu muka oikeassa luulossa oleva. Ja minua väärään tietoon johdattanut taho.

Googlettamalla tuloksena

Opus "life is life" (30 300)
Opus "live is life" (32 100)

Oranssisininuttu pahoittee ja myöntää L:n olevan toisen sanan suhteen lähes oikeassa (ensimmäisessä kommentissa Life is LIVE) ja kuningasfanien aatelia =)

 

Lähetä kommentti

<< Home