maanantaina, syyskuuta 19, 2005

jännitystä parinkymmenen vuoden takaa

Vihdoinkin se uusitaan. Nimittäin Hiidenvirta, lapsuuteni lauantai-iltojen kauhu. Sohvan takaa sitä salaa seurattiin ja joskus ihan luvankin kanssa. Samassa yöpaidassa jossa ohjelmaa jännitettiin, ei voinut nukkua koska jotenkin se toi sarjan henkilöt ja tapahtumat painajaisten muodossa myös uniin.
Ja en vissiinkään ole ainoa, jos Ylen sivuihin on uskomista.

"Hiidenvirta on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen moniin sen katsojiin. Nykyisin noin 30-vuotiaat muistelevat internetin keskustelupalstoilla lapsuutensa sarjaa ja sen hyytävän jännittävää tunnelmaa. Jotkut heistä ihmettelevät, miten vanhemmat antoivat heidän katsoa näin pelottavaa sarjaa. Monille Hiidenvirta aiheuttikin pitkäaikaisia painajaisia ja pelkotiloja."

Melkein jäi jo uusintakierros välistä, mutta kahlatessa suosikkejani läpi, asiasta muistutettiin minua. Näemmä siis joku muukin blogistanissa on odottanut uusintakierrosta.

Myös täällä odotetaan mielenkiinnolla paljonko jännitystä sarjasta saa irti näin parinkymmenen vuoden jälkeen. Eli pitääkö taas vaihtaa pyjama toiseen ennen nukkumaan menoa. Hui.

3 Comments:

At 10:40 ap., Anonymous Anonyymi said...

siis rkele, unohtu eilen kattoa toi! Onneksi tulee sunnuntaina uusintana, pakko kattoa.

 
At 12:36 ap., Blogger auringonkukka said...

Täällä muistettiin, mutta tekniikka ei pelittänyt. Joten sitä uusintaa odotellessa täälläkin.
Pakko nähdä, se on totta!

 
At 2:56 ip., Anonymous galious said...

Onneksi täällä tekniikka pelitti, ja sain katsottua ekan jakson.

Vaikka kasarihenkinen teatterimainen ilmaisu välillä hymyilyttikin, kyllä sieltä edelleen näköjään ahdistuksen hetkiä löytyy. Ne nuket on aika hirveitä. Edelleen.

Innolla odotetaan seuraavaa jaksoa!

 

Lähetä kommentti

<< Home