keskiviikkona, syyskuuta 14, 2005

ilmassa

Olisin voinut kuvitella tai henkisesti jo valmistauduinkin ajatukseen, että tuo myräkkä tuolla ulkona saattaa hidastaa tai jopa kokonaan estää, minun pääsyni sinivalkoisin siivin kotiin tänään.
Mutta ilmojen herraa suuremmaksi hidasteeksi matkalle mukaan ilmaantui ryhmä pohjoismaalaisia känniääliöitä. Joista varsinkin yhden oli hyvin vaikea tajuta, että nousun aikana ei voi käyskennellä käytävällä kavereita viihdyttämässä ja että turvavyö pidetään puettuna silloin kun Se valo palaa. Tämän viihdyttävän henkilön puuhastelun ansiosta, rullailimme varsin pitkän tovin mittailemassa Seutulan asfaltteja päätyen takaisin platalle, josta poliitsit noutivat herran parempaan talteen.
Siihen aikaan, kun piti olla jo Mansessa, me vasta pääsimme toisella yrittämällä ilmaan. Onneksi matka oli lyhyt, sillä sen verran möykkyistä ja vähän pelottavaakin oli myrskyn maustama kyyti.
Nyt onnellisesti turvassa kotona ja kohta sikeässä unessa peittojen alla.Taidan huomenna mennä vasta vähän myöhemmin konttorille, olen sen tämän päivän tunneilla ansainnut.

5 Comments:

At 11:36 ip., Anonymous Anonyymi said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

 
At 11:38 ip., Anonymous Anonyymi said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

 
At 11:42 ip., Blogger auringonkukka said...

Ja sitten vielä spämmiääliötkin kiusaavat. Puuh!

 
At 5:11 ip., Blogger justsopivasti said...

Tadaa!

 
At 12:57 ap., Blogger auringonkukka said...

Ja hämähäkkimieskin vielä :)

 

Lähetä kommentti

<< Home