keskiviikkona, elokuuta 31, 2005

jos kouluun haluat mennä nyt....

niin siis koskaan ei olisi omalla kohdallani toiminut, että olisin voinut itse päättää mennäkö vai ei ja jos niin minä päivinä ja moneltakohan sitten. Tai myönnettäköön, että se varsinkin lukion loppusuoralla toiminta oli pikkuisen sellaista puolipakollisvapaaehtoista ja välillä koululla vietetty aika melko vähäistä.
Mutta ala- ja yläasteella moinen ei olisi tullut kuuloonkaan. Tällä aamu-unen määrällä olisin ollut opinahjossa silloin, kun muut jo kirmasivat sieltä kotiin. Ja teiniangsteissa tupakkapaikalla ja koulun vieressä asuneen kaverin kotona hengailu, olisi ottanut reilusti voiton varsinkin ykkössuosikkien ruotsin ja historian ohi.


Mutta jos aamulla jaksaa nousta ja itsekuri (tai vanhempien) riittää koulun loppuun saattamiseen, niin siitä vain sitten.
Täällä voi ilmoittautua

--------


Pikkuisen lohduttaa, että
jossain muuallakin könytään liikkeelle laittoman aikaisin, mutta silti valitettavan vähän se ajatus auttaa reilun kuuden tunnin päästä.
On se kumma, että miljoonannenkaan kauniin pyynnön jälkeen, asioita ei voida siirtää alkavaksi puoli tuntia myöhemmin. Siis sen verran, että ehtisi aamun ensimmäisellä pendolla Mansesta pääkaupunkiin. Tekisi mieli protestiksi myöhästyä ja nukkua tunti lisää. Mutta ei siitä yhden naisen protestista taitaisi muuta tulosta tulla kuin kasa kiukkuisia kollegoja.

1 Comments:

At 4:47 ip., Blogger triinu said...

Todellakin, liian aikaiset nousut pitäisi ihan lailla kieltää. Jotkut sanovat "vaan oppivansa" heräämään aikaisin, ja jopa ilman herätyskelloa. Mun sisäinen kello tuskin koskaan tulee heräämään ennen kahdeksaa.

No ehkä nippa nappa puol kahdeksan. Ehdoton takaraja ;-)

 

Lähetä kommentti

<< Home