tiistaina, elokuuta 23, 2005

hmph

Eilisen päiväni pelastus jatkoi ilahduttamistani tänäänkin. Silmät olivat edelleen kauniit ja ystävälliset. Ja muutenkin varsin mukava tyyppi. hmph.
En minä osaa tälläisiä asioita enää hoitaa. Kiinnostava on kyllä ihminen ja tuntui hän minunkin seurassani viihtyvän, muutkin kuin pakolliset hetket. Jutun aiheistakaan ei tuntunut olevan pulaa, siis muista kuin työhön liittyvistä. hmph.
Jos edes oltaisiin samoilla nurkilla töissä tai edes samassa kaupungissa, niin voisin ehkä rohkaistua kysymään lounaalle tai vaikka kahville. Mutta viimeistään nuo kilometrit tekevät minusta todellisen pupupöksyn varustettuna asenteella, sillä on kuitenkin joku ja ei sitä muutenkaan kiinnostaisi. hmph.

Olipa silti mukava tunne huomata, että niitä minunkin mielestä mukavia ja kiinnostavia miehiä löytyy vielä. Ja huomata sietämättömän aikaisesta noususta huolimatta hymyilevänsä aamulla ja odottavansa tällaisen mielenkiinnonherättäjän tapaamista vähän liiankin innokkaana.

Taidampa kuitenkin laittaa huomenna herralle meiliä, ihan vain kerratakseni parin viime päivän aikaansaannokset. Strictly business siis. Ja ehkä ihan pikkuisen myös sen vierestä.


Ystävänikin kun toteuttivat uhkauksensa ja lähettivän minulle kutsun häihin. Kera avec. Täytyyhän tässä jotain tehdä. Edes yrittää.

2 Comments:

At 8:44 ap., Blogger triinu said...

Mulle hiljattain saapunut hääkutsu tuotti toisenlaiset onkelmat. Mitä ihmettä lokakuisiin häihin voi laittaa päällensä / jalkaansa? Ja missään "vanhassa" koltussa ei _tietenkään voi paikalle saapua. Eikä mustassa vissiin. Kesähäät olis olleet (vieraille) paljon helpommat, kesämekkoja kun löytyis todnäk vaivattomammin :)

 
At 8:32 ip., Blogger auringonkukka said...

Täältä löytyy myös tuo hääongelma. Syyshäät ja vaatetus. Ajattelin kyllä laittaa mustat housut ja jotain pirteää seuraksi. Saa kelvata ja tarkenee kanssa :)

 

Lähetä kommentti

<< Home