torstaina, heinäkuuta 14, 2005

yöajelu

Jos nyt olisi pimeä talvi paukkupakkasineen, niin minä olisin katsellut unimasan kuvia jo hyvän tovin. Ja olisin myös äreä kuin ampiainen, jos olisin kesken kauniiden unikuvien herännyt puhelimen sointiin. Mutta näin keskellä kauneinta, kuumaa ja kirkasta kesäyötä, tilanne on aivan toinen. Istun parvekkeella, katselemassa lupaavasti pilveytyvää taivasta ja juon päärynävissyä, kun puhelin piippaa.
Ystävällinen veliseni siellä kyselee, josko kesähelteillä töissäolija haluaisi aamulla työmatkavälineekseen ilmastoidun auton. Lomaileville Tammerfestaajille, kun sillä ei kuulemma ole aamuisin käyttöä. Ompa kumma.


Ei haittaa yhtään, että joudun hetkeksi poistumaan pilviä katselemasta, kuskatakseni veljen takaisin kotiinsa. Eikä haittaa sekään, että sain hetken nauttia viileydestä ihollani, huristellessani ilmastoidussa autossa pitkin Tampereen alakaupungin raitteja.

Taidan mennän vielä hetkeksi parvekkeelle nauttimaan, toivottavasti kohta alkavan, sateen odotuksesta. Ja lasillisesta kylmää siideriä.

2 Comments:

At 2:20 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kai se oli vain "vissyä" ennen sitä ajelua?! Hyvä, niin arvelinkin...

 
At 1:00 ip., Blogger auringonkukka said...

Ehdottomasti, vain ja ainoastaan vissyä. Ja juuri sitä päärynää.
Vaikka muuten melkoinen huithapeli olenkin, niin tuossa asiassa olen tarkka.

 

Lähetä kommentti

<< Home