torstaina, heinäkuuta 07, 2005

sätkintää

Täällä sätkii ja pätkii, valot sekä koneet. Vaikkei enää sada ja jyrise, taitaa tämä vielä olla sen Mansessakin riehuneen ukkosen herran jälkijyrinöitä. Melkoinen oli kyllä mylläkkä.
Koitettiin ystäväni kanssa molemmat reppuinemme suojautua saman kertakäyttösadetakin alle piiloon. Mutta jos sataa viistoon ja vielä myrskyää, niin tuollainen kapistus, varsinkin kahden ihmisen päällä on aikas turha. Tai siis ihan turha. Hyvä naurut siitä yrityksestä kuitenkin saatiin ja itsemme sellaiseen miss wet t-shirt kuntoon.

---------


Olen nukkunut viime yöt aivan hurjan huonosti. Pääosin siksi, että asuntoni kävisi näillä keleillä turkkilaisesta saunasta. Sen verran on nihkeät ja kuumat oltavat näiden neliöiden sisällä, ettei uni oikein tule ja kun tulee, niin kovin rauhattomana. Parvekkeen oveakaan ei voi pitää auki, kun viereisen lammikon kaikki sorsat ja lokit pitävät soidinmenojaan.

Pitäisi varmaan ostaa sellainen
pörriäinen tännekin talouteen lemmikiksi. Helppohoitoinenkin se olisi, kun ruuaksi kelpaa tuo Tampereen Sähkön tarjoama eväs ja hänen seuransa tarjoaisi minulle varmasti viime aikaista sikeämmät unet.