keskiviikkona, heinäkuuta 13, 2005

sovinistigrilli

Minulla on nyt kasa puhtaita mattoja, useampi kuin asuntooni tällä hetkellä sopii edes. Kukahan vielä saisi tämän asunnon siihen kuntoon, että viitsisi ihanalta tuoksuvat puhtaat matot levittää lattialle. Jos kodin voisi siivota ulkona, helteestä nauttien, niin kotini olisi aivan putipuhdas. Mutta kun ei voi, niin ei ole.

Pesuhetken jälkeen kutsuin itseni ystävälleni grillaamaan. Muuten ihan hyvä, mutta kaasugrilli ei sitten suostunut käynnistymään. Ohjeitakin oli kyselty jo etukäteen, koska tiesimme miespuolisen talon asukin olevan sinttejä narraamassa. Vaikka kaikkemme teimme ja ihan käsikirjoituksen mukaan, niin muuta ei ilmoille ilmaantunut kuin melkoinen määrä kaasua.
Talon emännälle oli kuulemma aiemminkin käynyt saman vempeleen kanssa näin eli ilman miestä ei suostunut kaveri syttymään.
Eräs hädässä-ystävä-tunnetaan sattui olemaan lähistöllä ilta-ajelulla ja tuli katsastamaan tilanteen (lue: rikkinäisen grillin). Kaasu auki, nappi luoteeseen ja pari kipakkaa painallusta. Johan loimahti.
Koskaan en olisi uskonut, että tunteettomat kapineetkin voivat omata sovinistisiä piirteitä, mutta tulipa tuokin todistettua, että kaasugrillien klaanista niitä ainakin löytyy.

Kyllä **tutti. Ensi kerralla vien mukanani kertakäyttögrillin, sen ainakin saan vissin varmasti syttymään.

3 Comments:

At 8:48 ap., Blogger triinu said...

Meilläkin on sovinisti(kaasu-)grilli! En minä vaan saa sitä syttymään, vaikka näyttää kuinka yksinkertaiselta toimenpiteeltä. Niinpä olen luovuttanut toimeenpanon suosiolla miehen hommiksi. Siinähän se samaan syssyyn grillaa ne ruuatkin ;-)

 
At 1:19 ip., Anonymous Lauri said...

Varokaa! Olen kerran tavannut äärifemisistisen kertakäyttögrillin. Sormi paloi pahasti. Eli saattaa niitä grillejä olla sovinistejakin.

 
At 1:16 ap., Blogger auringonkukka said...

Jaahas, vai löytyy niitä puolensa valitsijoita kertakäyttökuumottajistakin. Vaikeaksi menee kesäruuan kypsennys.
Taidan ottaa vinkistä onkeeni ja vaivihkaa tiirailla, sellaista omaa grillaajaa ;)

 

Lähetä kommentti

<< Home