maanantaina, heinäkuuta 04, 2005

ojia ja mutkia

Lahna on palannut, hipiä pikkuisen ruskeampana kuin ennen kallioita. Ihana paikka, olisipa sellainen itselläkin, aivan oiva pakopaikka pahalta maailmalta. Mutta mukavaa oli että kutsuttiin ja kutsu on voimassa kuulemma non-stop koko kesän, eivät raukat tiedä minkä erheen tekivät.

Konttori (ei siis se baari, vaikka kiva onkin) on kuten epäilinkin, hiljainen kuin huopatossutehdas. Ja nekin harvat ketkä täällä ovat, tekevät pätkäpäivää tai etäsellaista. Houkuttaisi itseäkin joku päivä roudata läppäri omalle parvekkeelle ja tehdä töitä nauttien samalla auringosta. nam.

Juuri silloin kun luulee, että nyt on kaikki mahdolliset ojat ja mutkat on matkan suhteen tarkistettu, niin sitten tulee eteen suuri pulma. Olemmekin kuulemma (siis ehkä), saaneet väärää infoa mahdollisuudesta saada passiin tarvittavia leimoja matkan varrelta eli nyt se ei sitten niinkuin onnaisikaan. Ja paluulento on kuitenkin siitä maasta, mihin niitä leimoja ei vielä ole. Ja koska passi on parhaillaan matkalla hakemassa muita leimoja, niin näihin lisämatkoihin ei kyllä ole aikaa. Soiteltuani ympäri maailmaa (vielä huonommat virastojen palveluajat kuin täällä meillä), sain itseni vakuutetuksi siitä, että homma onnistuu reissun varrellakin. Päivä siihen tosin täytyy uhrata, mutta mielummin niin sitten. Ehkä sitä joskus oppii hoitamaan tällaiset asiat hyvissä ajoin. Ehkä.