maanantaina, heinäkuuta 18, 2005

nahjus, nahjuksempi, nahjuksein

Täällä on tainnut talonmiehen akka käydä sotkemassa paikat ja sitten kun vielä joku lorvinahjus majailee asunnossani niin onhan oltavat juuri sen mukaiset.
Roskat sentään sain raahattua heille osoitettuun katokseen, mutta siinäpä se melkein sitten oli. Monen tunnin saldo. Hyvin saa aikansa kulutettua olemalla mukatehokas, mutta tekemättä silti mitään. Imuri tuijottaa syyllistävästi ja puhtaat matot köllöttävät sohvalla, odottaen lattioiden luuttausta. Kuinka voikin olla näin vetelä fiilis. Kroppa on tainnut jo aloittaa lomamoodiin siirtymisen. Kaiken pakollisen ja tarpeellisen hoidettavan kannalta, hieman liian aikaisin.

Potterikin odottaa vielä kaupassa, varattuna ja maksettuna kylläkin. Mutta ne roskatkin olisivat viemättä, jos se eepos olisi minulle jo käsiin annettu. Ja olen aikoja sitten sopinut itseni kanssa, että Harry kavereineen lähtee viihdyttämään lähestyvän matkani lento- ja junaosuuksia, joten turvallisempi paikka sille kirjalle on kaupassa ensi viikonloppuun saakka.

Ja olenhan minä mukatehokkaana kuunnellut uutta levyä ja fiilistellyt. Muistellut keikkoja ja tunnelmaa. Huomattavasti paljon kivempaa puuhaa kuin kodin putsaaminen.

You’ve got to stop that plane, turn to around
Turn it around

You’re my magic star, don’t fly too far from me

For me, can’t you see

There’s a hole in my soul

And I’m losing control

And it’s not too late for you to be my magic star

Come and save me baby

I’m so sorry to tell

I think control may not help

Can’t it stay the same cause your on my wing

Gotta stop that plane and come and save me


- Talulah, Jamiroquai -