lauantaina, heinäkuuta 02, 2005

duhaisia mietelmiä

Back at the virtual world. Pienomuotoisia onkelmia yhteyksissä oli havaittavissa eilen illalla ja tänä aamuna. Vaihdoin salasanan töissä eilen ja se sitten ei jostain syystä suostunut pelittämään täältä kotoa, ilman pikku jippoja ja kaverin apua. Sitten kun salasana toimi, niin ei toiminut netti. Oliko vika palveluntarjoajan päässä vai samassa paikassa kuin salasanapulmakin, sitä en tiedä. Pääasia on, että nyt homma toimii. Meinasi jo tulla vierotusoireita.

--------

Ei se flunssa sitten vaan hurauttanut ohitseni, vaan jäi nauttimaan seurastani pidemmäksikin aikaa. Valitettavasti. Kuumetta ei kai ole, mitata en ole jaksanut ja mittarinkin on kadossa, mutta ikävän paljon eritteitä irtoaa nenästä ja nielusta. Ei myöskään ollut mukava olla ravintelissa evästämässä, kun joka kerta kun sain suun täyteen ruokaa, tuli aivastus. Niin nokkela sentään olin, että lautasliina oli koko ajan hollilla, estämässä ruuanjakelua ympäri pöytää. Mutta nautinnolliseksi sitä ruokailua ei voi mitenkään kuvata.
Onneksi uneton duhadenä voi iloita siitä, että kerrankin töllöstä tulee ohjelmaa aamutunneille asti!

--------

Ja vielä taidosta, jota täytyy reenata. Tilannetaju.
Meinasin torstaina pudota työpaikan kaffetaukotilassa tuolilta, kun aivan über hyvännäköinen poika putosi taivaasta siihen viereeni seisomaan ja kysymään erään kollegani olin paikkaa. Ei-yhtään-tilannetajuisena sitten vastasin, että siellähän tuo huoneessaan näytti äsken istuvan. Yhtään viksumpi olisi sanonut, että syömässähän tuo, mutta kyllä sinä voit jäädä kanssani tähän kahvihuoneeseen odottelemaan.
Joskus sitä ei ihminen vain tajua parastaan.