sunnuntaina, kesäkuuta 05, 2005

peiton alta

Petipuuhat on erittäin kivoja, mutta silloin kun se toinen osapuoli saavuttaa tähtihetkensä ensin ja muutaman minuutin hengityksen tasaamisen jälkeen tokaisee "mä meen nyt suihkuun ja keittään kahvia, otaksä?". Silloin minä menen jotenkin hämilleni.
Joo, otan! Mutta mielellään myös jotain muuta ennen sitä kahvia ja suihkua. Nimittäin sen oman tähtihetkeni, nautinnollisen olon, kohonneen hengityksen, punaiset läiskät kaulalle ja poskiin.

Joo, joo. Pitäisi olla vaan röyhkeä ja sanoa, että nyt onkin sitten mun vuoro, jos ei toinen osapuoli sitä muuten hokaa. Mutta, vaikka asiasta nyt nurisenkin, niin on se jotenkin pikkuisen alentavaa sellainen "anelu".

Ehkä olen vaan ollut onnekas ja saanut nauttia sellaisista huomioon ottavista partnereista ja jotenkin olettanut sellaisen toiminnan olevan enemmän sääntö kuin poikkeus. Ja saattahan se niin ollakin, nyt vaan osui tuollainen poikkeus kohdalle.

Kuten mainittua, intiimipuuhastelu on erimukavaa ja siksi tämä asia on minulle niin tärkeä. Ja on pakko myöntää kyseisen miehen pisteiden laskeneen aika roimasti, kun jätti minut sinne vällyjen väliin ihmettelemään.

Että ihan vaan vinkiksi muillekin miehille *virn*

4 Comments:

At 1:41 ap., Blogger sea said...

Siinä tulee lähinnä semmoinen hämmentynyt olo ensin, kiukutus alkaa vasta siinä vaiheessa kun se toinen on jo siellä suihkussa. En sanoisi, että olet ollut onnekas tai sitten minäkin vain pidän sitä sääntönä. :)

 
At 9:45 ap., Blogger Mimsozinho said...

On surkuhupaisaa kuulla että on tommoisia poikia joiden tähtihetki on 2 minuutin kuluttua ja jättävät tytön oman onnensa nojaan kun on saanut omat jutut hoidettua. Ei näin. Tytön tähtihetki on _aina_ ennen. Tai sitten jälkeenpäin. Molempien pitää päästä maatakiertävälle radalle, se on fakta. Ei tietysti ihan aina, mutta yleistäen.

Esimerkin kaltaisilla poitsuilla todenäköisesti edes käy mielessä edellä kuvattu tapa. Which is sad.

 
At 11:29 ap., Blogger Lotus said...

Minäkin ihmettelen moista... Kuvittelin nimittäin, että nykyajan poitsuilla olisi jo jotenkin sisäänrakennettuna toimintona naisen huomioon ottaminen :).

 
At 11:36 ap., Anonymous romaya said...

No voi:( Ei tollasta voi hyväksyä. Tai voi, olen kai itsekin pari kertaa tyytynyt siihen kahviin, mutta... Jos tollanen meno jatkuu niin ei hyvää seuraa.

 

Lähetä kommentti

<< Home