torstaina, kesäkuuta 30, 2005

passi ja raastinrauta

Eilen uni voitti kesken bloggaamisajatuksen, joten kirjuutellaan tänään osin eilisiäkin juttuja. Onko se nyt niin päivän päälle. Nääh.

Minulle on ilmeisti tulossa kylään joku typerä kesäflussa. Kurkku on kuin raastinrauta ja nenästäkin valuu jotain nestettä. Kylmäkin on.
Mahtoikohan kostoksi iskeä, kun eilen kotona patsastelin alusvaatteisillani, uusi rinkka selässä ja vaelluskengät jalassa. Vähän niin kuin olisin jo ollut kuuman auringon alla, vaikka ulkona Esteri tarjosi koko laidallisen rakeineen päivineen.
Höh. Ei ole kiva olo, toivottavasti on vain ohikulkumatkalla.

Nyt on uusi passi plakkarissa, ainakin tämän päivän, kunnes taas lähtee matkaan ja noutamaan muutaman reissussa tarvittavan leiman itseensä. Kymmenen vuotta olen sillä suomalaisen sinisellä passilla maailmaa matkannut ja täytyy kyllä sanoa, ettei oikein tunnu omalta tuo punakantinen. Jonkun paksun muovilätyskänkin ovat sinne kansien väliin mätkäisseet. Ei tunnu punakantinen enää yhtään niin mukavalta kuljetella takataskussa. Taidan olla niin muutosvastahankainen suomijuntti, että hankin uudelle ystävälleni tutun väriset irtokuoret. Enhän sitä kiireessä edes löydä tuota kapistusta mistään laatikoiden kätköistä, kun pitää ihan väärän väristä etsiskellä.

Eilen oli ajatuksissa kirjoittaa muistakin asioista, mutta päätin tällä kertaa harrastaa karsintaa (ensimmäisen kerran tämän blogin historiassa) ja jättää ne asiat ja ajatukset tämän palstan ulkopuolelle. Sitä onko se hyvä vai huono merkki, en ole vielä päättänyt.

Kohta juhlistamaan vanhempieni pitkää yhteistä taivalta. Onnea ja halauksia!

1 Comments:

At 6:07 ip., Blogger sea said...

Sama ihmettely oli täällä kun hain jonkun aikaa sitten uuden passini. Ihan väärä väri ja ihme kivikovamuoviläpyskä sisällä! Et sattuisi tietämään mistä niitä sinisiä suojakansia saa? Mulle ehdottomasti semmoiset!

 

Lähetä kommentti

<< Home