maanantaina, kesäkuuta 27, 2005

paluu arkeen, ainakin hetkeksi

Väsynyt, mutta onnellinen. Kuvasi tunnelmiani eilen varsin hyvin. Tai, ehkä todella väsynyt, kun tarkennetaan. Juhannus meni aurinkoisesti, iloisesti, leikkisästi, hiekkaisesti, humalaisesti, nauravaisesti, hymyilevästi, riehakkaasti, halaavasti, rakastavasti, rokkaavasti ja vaikka kuinka monella muulla kivalla tavalla. Peloistani huolimatta, kaikki sujui kuin tanssi. Ei turhia kärhämiä, kaikilla oli kivaa. Ja se asia todettiin moneen otteeseen oikein ääneen.

Väsymys jatkui tänään töissä. Lähes sama olisinko ollut fyysisesti ollenkaan paikalla, koska henkisesti olin todella kaukana poissa. Mutta onneksi kustannuspaikalla oli normaaliin verrattuna hiljaista kuin huopatossutehtaalla, monen kollegan livahdettua juhannuksesta kesälomille. Ja ensi viikolla sieltä ei löydy kuin minä ja pari muuta. Oi sitä autuutta, kun pystyy avokonttorissakin keskittymään johonkin edes hetkeksi, kenenkään keskeyttämättä.


Oma lomakin lähenee uhkaavasti. Tai ei siinä kai muuta uhkaa ole kuin eksoottiset elikot ja trooppiset taudit. Mutta mitä pienistä. Täytyyhän elämässä elämyksiä kerätä *virn*.

Onneksi on paluulennotkin jo maksettu, sillä muuten saattaisi käydä kehnosti ja osua tiskivuoro, sen verran rahaa vievää tämä matkavarustelu tuntuu olevan. Aloittivat rontit sitten vielä alemyynnit sopivasti, että varmasti ehtii ostaa uudet vaelluskengät ja kasan muuta, matkalle varmasti äärettömän tarpeellista ja tärkeää tavaraa. Uusi rinkka löysi jo tänään tiensä selkääni *se oli
ihan oikeasti pakko hankkia*.

5 Comments:

At 10:54 ip., Blogger sea said...

Mistä ostit rinkan? Paljon makso? Miten iso? Mä en ole vieläkään saanu hommattua matkalaukkua/rinkkaa. :)

 
At 11:16 ip., Blogger auringonkukka said...

Mansesterin matkalaukkuostopaikkaopas tässä iltaa :D
Haltin rinkka kokoa 65 litraa, löytyi Koskikeskuksen Inttersportista puoleen hintaan eli 69€. Tuntui tämän persjalkasen selkään paremmalta kuin McKinleyn, myös osa hinnasta pois osastoon kuulunut kuusvitonen, 89€.

 
At 12:34 ap., Blogger sea said...

Sä oot! Mitäs käyt ostamassa just semmosia laukkuja mitä mäkin tarvisin. Et sattumalta tietäisi mistä saisi kivoja käsilaukkuja (kävin jo Kapphallista, hmssä ja vero modassa)? ;)

Ei pahoja hintoja ja kokokin olisi sopiva. Pitänee käydä tutkimassa. :)

 
At 1:02 ap., Blogger auringonkukka said...

Heh, älä yllytä hullua. Kenkien lisäksi eteiseni on täynnä laukkuja :)

Käsilaukkukaupaksi suosittelisin sitä samaa matkalaukkukauppaa Tuomiokirkonkadulla, josta ostin trollit. Hyvä valikoima ja edullista. Toinen paikka mistä kurkkaisin on Kävelykadun Aleksi 13.

Ja mitäs olisi seuraavaksi ostovuorossa neidillä, reppu? *virn*.
Hyvä, kun voin olla avuksi!

 
At 6:10 ip., Blogger sea said...

Reppua ei ole, tosin empä tarvitsekkaan juuri nyt. Yritän hillitä ostointoa nyt ja säästää sen Lontooseen. ;)

 

Lähetä kommentti

<< Home