tiistaina, kesäkuuta 28, 2005

onnellinen, iloinen, hymyilevä

Tämä päivä on ollut kovin hyväntuulinen ja hymyilevä. En oikein ole vielä löytänyt mitään täsmäsyytä siihen, mutta varmaankin monien asioiden summana minä tämän olon sain.
Työstressi helpottaa ja loma lähenee, luulen että siinä ne on tiivistettynä. Minun aurinkoisen mieleni tuojat. Sadekaan ei tänään haitannut, se oli oikeastaan varsin mukavaa. Raikasta.

Jos ei ole mitään pakollisia ulkopuuhia, sadepäivät ovat varsin mukavia. Ulkonakin. Roskia viedessäni pukeuduin sadetakkiin ja roskat dumpattuani jäin pihassa oleviin keinuihin keinumaan. Lapsetti, mutta oli hauskaa. Jos olisi ollut kumpparit jalassa, olisin vielä hypännyt pommin lailla muutamaan suureen vesilätäkköön.

Muutenkaan ei kovasti jaksa surettaa tämä keli, kun tiedän että lomani vietän suuren ja kuuman auringon alla. Itsekästä, mutta totta.


Matka tuntuu koko ajan enemmän todelliselta. Siitä on puhuttu jo niin kauan, että välillä iski jo pelko, että tuleeko tästä oikeasti jotain. Sellainen tunne, että kun jotain toivoo ja odottaa kovasti, mutta kuitenkin taustalla kummittelee ajatus siitä, ettei toiveesta oikeasti voi tulla totta.

Mutta tosiaan, nyt on maksettu lennot, junat ja varattu osa majoituksista. Enää, kun saan kaiken tarvittavan mahtumaan tuohon uuteen rinkkaan, niin avot ja matka voi alkaa. Muutamana viikko vielä tosin pitää jaksaa, mutta voihan sitä jo rinkka selässä täällä kotiseinien sisällä fiilistellä *virn*.


Naurattaa kyllä vähän tämä oma suurin paheeni. Vaikka tätäkään reissuelämystä ei ole vielä koettu, vasta kun oman pään sisällä ja netin avulla virtuaalimatkailemalla, on mielessä jo uudet kujeet uudeksi vuodeksi ja alkukevääksi. Mutta ainahan ihmisellä pitää olla unelmia ja jotain mitä tavoitella. Olipas hieno perustelu rahan tuhlaukselle *hymyilee*.


Shiny happy people laughing
Meet me in the crowd
People people
Throw your love around
Love me love me
Take it into town
Happy happy
Put it in the ground
Where the flowers grow
Gold and silver shine

Shiny happy people holding hands
Shiny happy people laughing

Everyone around love them, love them
Put it in your hands
Take it take it
There's no time to cry
Happy happy
Put it in your heart
Where tomorrow shines
Gold and silver shine

Shiny happy people holding hands
Shiny happy people laughing

- R.E.M -