maanantaina, kesäkuuta 20, 2005

jurp...jurp...jurppia

Tänään sentään meni paremmin kuin viime viikon työvieraiden kanssa. Mutta jurppimaan pistää se, että asiat on sovittu kuntoon jo reilu kuukausi sitten, niin sitten näiden vieraiden isäntä soittaa minulle, suurin piirtein ennen kuin kukko on edes ääntään maanantaiaamuna avannut ja kyselee kaikkia lisäjuttuja näytettäväksi vieraille. Hyvää huomenta vaan sullekin, ***tana.
Hommaa on muutenkin tarpeeksi, joten kaikki tuollainen viimetippainen ja ylimääräinen laittaa pannun kiehumaan. Tekee mieli sanoa, että älkää tulko ollenkaan, menkää puistoon syömään jäätelöä ja nauttimaan kesästä. Koska se on se mitä olisin itse tänään, niin paljon mieluummin puuhannut.
Mutta kuten sanottua, homma meni ihan jees. Mutta pakko myöntää, että asenne koko poppoota kohtaan ei ehkä ollut paras mahdollinen, johtuen juurikin heidän isännästään. Tiedän, tiedän. Eihän se vieraiden vika ollut, mutta minkäs voit kun heti aamusta pistetään hermot koetukselle, niin se sitten jurppii jos on niin tehdäkseen, eikä sille mitään voi.

Onneksi ihan justiinsa on Juhannus, juhlista jaloin. Osa yksi pakkaamisesta on suoritettu, koska suuri osa romppeista lähtee jo huomenna juhlapaikalla. Lupailivat vielä ihan kunnon kelejäkin juhlapäiviksi. Olisipa hienoa, viime vuosien vesisateiden jälkeen. Jotenkin aina onnistun viettämään Juhannukseni siellä puolella Suomea, missä sataa. Höh.