perjantaina, kesäkuuta 10, 2005

iloista mieltä ja musameemiä

Entiselläni oli tapana iloisina ja onnellisina hetkinä rallatella, että "Nyt on onnen päivä, ja päivä, ja päivä. Nyt on onnen päivä ja onnellinen oon." Tuo loppu "oon" venytetään silleen pitkäksi.

Jotenkin tuo rallatus on jäänyt minullekin, sellaiseksi hyvän hetken merkiksi. Silloin kun huomaan rallattelevani sitä itsekseni, joko äänettömästi tai hiljaa hyräillen, nousee hymy välittömästi kasvoille ja ymmärrän, että nyt on sellainen oikein hyvä hetki.

Tämä aamu oli sellainen. Nukuin "pommiin" eli torkutin aivan liian pitkään, mutta lisäuni tuli tarpeeseen ja herätessä oli varsin hyvä mieli. Pitkä ja hoppuinen viikko jo melkein takana päin, hyvät pileet tiedossa tänään ja heräämisen kruunasi siniseltä taivaalta tervehtinyt Äiti aurinko. Nysseä odotellessani vastasin auringon tervehdykseen isolla hymyllä ja silloin valitsi sisäinen jukeboxini tuon rallatuksen valikoimistaan.

-------

Jukeboxista toiseen, minut on haastettu... ja varsin haastava onkin tämä haaste. Minun suosikkibiisini ovat niin riippuvaisia mielialasta ja jopa vuodenajasta, mutta koitetaan nyt jokunen, vakituiseen päässäni vieraileva, kipale listata:

- Bad Religion - 21st Century Digital Boy
- Suurlähettiläät - Äiti aurinko ja sisar kuu
- Faithless - Insomnia
- Patrik Isaksson - Du får göra som du vill
- Infernal - From Paris to Berlin
- Hassisen Kone - Rappiolla

Vaikka moni jo meemissä mukana onkin, näidenkin Top 6 olisi mukava nähdä : Veloena, samia, saunasiideri, Ari, Eea ja Visukinttu