keskiviikkona, kesäkuuta 15, 2005

huono, mutta kuitenkin ihan hyvä päivä

Jos joskus voi mennä kaikki päin persettä, niin tänään kävi niin. Kaikki toimi hienosti ennen asiakkaiden tuloa, mutta Herra Murphy taisi kuulla äänettömät hurraukseni ja päätti sitten kiskaista maton jalkojeni alta oikein kunnolla. Annoin muiden hoitaa välillä oman osuutensa palaverista ja tällä tavoin ostin itselleni lisäaikaa toiseen yritykseeni vakuuttaa asiakkaat.

Kyllähän ne hommat sitten sujui, kuten aluksi oli suunniteltu ja testattu. Mutta sain kyllä käyttää kaikki mahdolliset oikeat ja keksityt syyt ja selitykset, siihen miksi homma ei kerrasta skulannut. Lievästi sanottuna, hermoja raastava kokemus. Kun sain asiakkaat ovesta ulos, meinasi jalat lähteä alta, kun koko kroppa relasi kaiken sen paniikin ja stressin jälkeen. Onneksi ei ole vastaavia juttuja edessä enää ennen lomaa. Huoh.

-------------

Iloisiakin asioita tälle päivälle. Ystäväni osti itselleen uuden kodin. Hyvän kokoinen, hyvä sijainti ja hintakin vielä kohillaan. Kuulostaa paremmalta kuin hyvältä. Valitettavasti *virn* remppa-avuksi en kesäreissultani ehdi. Mutta jo luvattuihin, kuulemma unohtumattomiin tupareihin, olen jo paikan varannut.
Pikkuisen olen jopa kade, että toiset tuolla tavalla löytää uusia koteja. Omat etsiskelyni eivät ole vielä tulosta tuoneet, mutta luotto siihen, että se oikea löytyy, on luja.

-------------

Ja koska Suomen naisten peli, Saksan räväkästä alusta johtuen, lakkasi kiinnostamasta. Otan kutsun vastaan ja lähden hyvin ansaitulle iltaoluelle.