sunnuntaina, kesäkuuta 19, 2005

housuttomia miehiä

Mukavan leppoisa viikonloppu takana. Paljon unta ja rennosti ottamista. Lauantaina sain nauttia ihanasta auringonpaisteesta, kuohuviinistä, hyvästä seurasta ja miehistä ilman päällyhousuja *virn*. Ei siis ollenkaan hullummat oltavat ollut tällä naisella.
Piletystä oli tarkoitus jatkaa pääkaupungissa, mutta pikaisesti keksitty ja toteutettu idea, ehtiä vielä kaverin valmistujaisten rippeille, toikin meidät jatkohippailemaan Manseen. Ei huono idea sekään. Aamuun meni, mutta hauskaa oli ja mikä parasta, sain herätä aurinkoiseen sunnuntaipäivään omasta ihanasta pedistäni.

----------

Törmäsin eilen baarissa vanhaan kaveriin, jonka kanssa aikoinaan tuli pyörittyä lähes päivittäin. Kyseinen herra on elämänsä aikana ehtinyt kokeilemaan, jos jonkinlaista puuhaa elantonsa ansaitsemiseksi ja valitettavasti sitä kultasuonta ei ole vielä löytynyt. Jotkut ideoista on kieltämättä olleet sellaisia kepillä-jäätä-kokeiluja, että kovasti olisin ihmetellyt ja hattua nostanut, jos hommat olisivat kunnolla rullanneet. Mutta osassa yrityksistä kaverilla on käynyt vain huono tuuri tai ollut huono ajoitus.
Kyllähän elämä aina välillä koettelee, mutta jos kovin usein joutuu tulemaan maailman meriltä, häntä jalkojen välissä kotiin, niin kyllä se imee mehut vahvemmastakin miehestä. Kovasti oli taas miehellä pää uusia ideoita täynnä, mutta jotenkin oli aistittavissa, että onnellinen ei ole miehen mieli tällä hetkellä. Harmittaa toisen puolesta, toivoisi jo vuosien yrittämisen jälkeen, jonkun asian löytävän oikean ajan ja paikan, sekä ottavan tuulta siipiensä alle.

----------

Tylsääkin tylsemmin toimii ihmismieli aina joskus. Ja näköjään varsinkin stressissä. Vaikka kuinka on mukava, leppoisa ja hyvin nukuttu lepohetki takana, niin silti tuo möykky tuolla korvien välissä, kummasti osaa kaivaa ne huomenna töissä odottavat työpinot esiin ja pyöritellä niitä mielessä heti, kun löytyy muiden, kivempien, ajatusten lomasta tilaa.
Vaikka tiedän, että niintä hommia on niin paljon, etteivät edes tekemällä lopu, niin silti nyt haluasin vielä nauttia mukavan viikonlopun jälkimainingeista ja ajatella ainostaan aurinkoisia asioita.