keskiviikkona, toukokuuta 04, 2005

toden totta

Tsiisus, kuinka tylsä ja huono jääkiekkopeli. Jäähy-jäähy-maali Ruotsille-jäähy-maali Ruotsille ja niin se jatkui kitkerään loppuun asti. Turha niitä tuomareita on syyttää, Suomi oli aivan surkea..
Kotikatsomon iloksi varatut eväät ja siideritkin, jäivät lähes koskematta, koska luokattoman huono peli vei janon ja ruokahalunkin mennessään.

Blogistanissa on keskusteltu mielenkiintoisesta aiheesta, ja lasimestarinsillistä.
Itsekin olen monesti blogeja lukiessani miettinyt, että mahtoiko tuo ja tuo, nyt kuitenkaan olla totta. Ja tottahan se on, että koskaan lukija ei voi olla varma siitä, oliko tarina täysin totta vai pelkkää palturia. Sillä, söikö joku tänään viisi leipää vai oikeasti vain kaksi, ei ole mitään tekemistä blogin todenperäisyyden kanssa. Sillä jokainenhan nyt joskus pikkuisen sortuu värittämään tarinaansa.
Mutta, jos joku hyvin ja todellisen tuntuisesti kirjoittava suosikkini, joku jota lukiessa tulee silloin tällöin "hei mustakin tuntuu tolta"-tunteita, osoittautuisikin täysin hatusta reväistyksi mielikuvituselämää eläväksi mielikuvitushahmoksi, niin pettyisin kyllä ja kovasti.
Ja mitä tämän blogin todenperäisyyteen tulee, niin Marinadin sanoja lainatakseni, "perustuu tositapahtumiin".