tiistaina, toukokuuta 17, 2005

niitä pieniä eroja

Päätin tänään hoitaa pois päiväjärjestyksestä yhden asian, joka on lojunut tekemättömänä jo useamman kuukauden ja investoida vihdoin uuden lentolaukun, ryanairin vuodenvaihteessa palasiksi laittaman tilalle. Töistä päästyäni sitten marssin laukkukauppaan, jonka ikkunassa olin nähnyt monenlaisia matkalaukkuja.

Siinä sitten erilaisten lentolaukkujen tilavuutta ja ulkonäköä verratessani, sisään kauppaan astui ikäiseni mies, päättäväisen oloisena. Hän käveli suoraan matkalaukkuosastolle, loi pikaisen silmäyksen tarjolla oleviin laukkuihin, kääntyi minuun päin osoittaen edessäni olevaa lentolaukkua ja kysyi, ”voiko ton ottaa koneeseen sisälle?”. Vastasin, että kyllä voi. Mies nappasi lentolaukun käteensä, käveli kassalle, maksoi, avasi laukun teleskooppivarren ja poistui kaupasta, laukkua perässään vetäen. Koko episodiin kului alla viisi minuuttia.

Minä jatkoin laukkuvertailun tekoa ja loppujen lopuksi päädyin puolessa tunnissa samaan valintaan, kuin mies minuutissa. Ja molemmat ovat varmasti ihan yhtä tyytyväisiä ostokseensa.

5 Comments:

At 12:53 ap., Blogger sea said...

Mitäs makso? Mistä ostit? Mulla olisi edessä matkalaukun osto nääs. :|

 
At 11:01 ip., Blogger auringonkukka said...

Matka- ja nahkatavara, Tuomiokirkonkadun ja Verkatehtaankadun kulmassa. Hyvä ja laaja valikoima, hyvä palvelu ja erittäin kohtuulliset hinnat. Ostin vain lentolaukun, hinta 29€, mutta ihan isot matkalaukut lähtivät mielestäni 40€->.

 
At 1:11 ap., Blogger sea said...

Ei paha hinta. Tuohon isikin voisi suostua kunhan ensin kerron suunnitelmastani maksattaa hänellä matkalaukkuni nyt...niin kun etukäteisjoululahjana. :)

 
At 8:23 ip., Blogger auringonkukka said...

Ja kun vielä perustelet sen niin, että isi säästää lahjan lähettämisen postimaksut ja sen kaiken pohdinnan, joka tarvitaan oikean lahjan keksimiseen, niin uskon että pääset sponsoroidulle laukkushoppailulle :)

 
At 1:18 ap., Blogger sea said...

Jeh. Olisihan se nyt inhottava lähteä joulun alla lähettelemään isoja paketteja Englantiin asti, helpommalla pääsee kun ostaa/maksaa nyt. :)
Toisaalta haaveilen kyllä rinkasta. Edellisellä kun maksoin lainan siskolle (ja se oli mun tarpeisiin liian pieni).

 

Lähetä kommentti

<< Home