maanantaina, toukokuuta 02, 2005

koti hakusessa

Viikonlopun tapahtumat pyörivät päässä, eivät tosin enää taukoamatta, mutta silti ikävästi tulevat ajatuksiin heti, kun annan siellä niille tilaa. Joten päättelin ajatusteni tarvitsevan, jotain sijaistoimintaa.

Ja koska lainalupauskin on jo taskussa ja vapun vuoksi sunnuntaiset asuntoesittelyt siirretty maanantaille, niin sanoista tekoihin ja
etuoven kanssa kurvailemaan ympäri Mansesteria. Kolme sopivaan hinta-, koko- ja sijaintikategoriaan sopivaa asuntoa ehdin töiden jälkeen katsastaa.

Ensimmäinen kandidaatti olisi ollut lähes täydellinen, jos siinä olisi ollut parveke ja kolmanneksi tarkastetun asunnon olohuone. Keskimmäinen oli ihan siisti ja käytännöllinen, mutta kahteen kilpailijaan verrattuna ylihinnoiteltu. Mutta, eihän se ole hullu joka pyytää, vaan se joka maksaa.


Kakkosessa ja kolmosessa oli putki- ja viemärirempat tekemättä, eikä vielä suunnitelmissakaan. Mikä hieman ihmetytti, kiinteistöjen rakennusvuotta katsoessa. Ja jo kerran, kaikkien muiden samassa talossa asuneiden sonnat omaan asuntooni saaneena, en enää haluaisi moista uudelleen kokea.


Melkoisen mielenkiintoista puuhaa, tämä asuntojen tarkastelu. Ja sen verran asuntokuume kyllä nousi, että taidampa katsoa mitä näyttöjä huomisillaksi olisi tarjolla.