sunnuntaina, toukokuuta 15, 2005

esteriä kiittäen

Jotenkin pitkältä tuntui tämä viikonloppu, johtuen ehkä paikatuista univeloista ja unen tuomalla tehokkuudella suoritetuista rästissä olleista kotihommista. Hyvä niin. Mukava lähteä uuteen työviikkoon siivotusta kodista ja levätyin mielin.
Tuhansien likkojen tavoin kävin eilen reippailemassa Pyynikin mäkisessä maastossa. Vasen polveni siitä sitten otti ja suivaantui, ja loppuillan eteninkin sitten enemmän ja vähemmän ontuen ja kivusta irvistellen. Täytynee kai vihdoista viimein käydä näyttämässä oikuttevaa raajaa lekurille. Ei se vanhuus näköjään yksin tule.
Muutkin lenkkeilleet likat olivat sitten päättäneet rillutella urheilemisen jälkeen, päätellen pitkistä jonoista baareihin ja baarissa tiskille. Muutaman pit stopin kautta päädyttiin sitten Mimson pannaan asettamaan baariin, johtuen jonon lyhyydestä. Porukkaa oli vähän ja sekin melkoisen nuorta. Musiikkikaan ei eilen miellyttänyt, joten aikaisin vaihdoin baaritiskin omaan petiin. Itsekin preferoisin tuota mainittua koti-baaria, hintojen, loistavan live-musan ja ainakin perjantaina siellä ilahduttaneiden maisemien vuoksi :)

Tänään oli tarkoitus valjastaa pyörillä kulkeva ratsuni ja lähteä levänneenä ja pirteänä tarkastamaan myytävien asuntojen tarjontaa ja syömään jäätelöä Laukontorille. Mutta esteripä oli sitten päättänyt ilahduttaa meitä manselaisia kaatamalla tonnikaupalla vettä niskaan. Eli se siitä pyöräilyn, asuntokauppojen ja auringon valosta nauttien syödyn jäätelön,
yhdistämisestä. Ja sunnuntaina on tuskaisaa lähteä liikkeelle nyssellä, koska kävellenkin etenee nopeammin kuin sunnuntai-aikatauluilla. Ehkä ensi sunnuntaina sitten. Tällä vauhdilla löydän itselleni kodin joskus ensi vuosikymmenellä.

Ei heilaa, ei kotia ja rikkinäinen polvi. Kuulostaapa iloiselta sunnuntailta. Ilman vesisadetta päivä olisi varmasti, lähes täydellinen sunnuntai.
Heilaan Helluntaina, ei täällä edes uskottu ja aurinko ja jäätelö olisivat paikanneet polvestakin aiheutuneen mielipahan kummasti. Eli kiitti vaan Esteri.

2 Comments:

At 9:20 ap., Blogger Mimsozinho said...

Kotibaarissa miellyttää nimenomaan maisemat (enpä tätä tohdi julkisesti myöntää, pitävät sovinistisikana vielä), sitten halpa juoma ja oikkeen kivat tyynyt ikkunoiden alla. Että sieltä löytää helposti jatkossakin.

 
At 12:18 ap., Blogger auringonkukka said...

Täytyypä tiirailla Mimsoa Kotoa, kun sinne taas pistäydyn :)

 

Lähetä kommentti

<< Home