maanantaina, toukokuuta 16, 2005

asuntoja ja seurapelejä

Tänään oli vuorossa taas yksi katsastettava asunto. Aikas hyvä, mutta putkiremppa tekemättä, joten hylätty-leima lyötiin päälle. Lähtiessäni huomasin, että naapuritalossakin oli asunto kaupan, joten kävin sen sitten tsekkaamassa samalla vaivalla. Putket oli kunnostettu ja ja muutkin rempat tehty, mutta muuten paljon huonommassa kunnossa kun ensimmäinen kandidaatti ja hintaa noin satatuhatta mummoa enemmän. Puuh.
Miksei tämä touhu voi olla yhtä nopeaa ja helppoa, kuin kenkien ostaminen. Hintataso investoinneissa tietty hieman eroaa, mutta samaahan siinä haetaan. Mukavuutta, tyylikkyyttä, sopivaa kokoa ja hyvää laatua.


Asuntobongailun jälkeen piti tulla kotiin ja vihdoinkin siivota vaatekaappi. Mutta parempi tarjous ehdittiin tehdä ennen kuin ehdin kotiin, joten ilta kului leppoisasti hyvässä seurassa, seurapelejä pelatessa. Mielettömän kivaa pitkästä aikaa. Illan päätti "kevyt" iltapala Zarillossa eli nyt voikin sitten mennä mahan viereen unille.

Tahtoo lisää tällaisia iltoja. Kyllä ne vaatteet siellä kaapissa pysyy, hieman epäjärjestyksessäkin.

2 Comments:

At 1:19 ap., Blogger sea said...

Zarilloon pitäisi kyllä taas joskus mennä murkinoimaan, siellä on hyvä hinta-laatusuhde ja namnam ruokaa. :)

 
At 3:30 ip., Blogger auringonkukka said...

Hinku syömään kyseisen paikan ruokia on kytenyt jo pitkään, joten kun eileiset seuralaiset sitä ehdottivat, niin en paljon kampoihin laittanut.
Hyvä, että mentiin, koska paikassa on putkiremppa kohta käynnistymässä ja ovet säpissä jonkun aikaa.

 

Lähetä kommentti

<< Home