perjantaina, huhtikuuta 08, 2005

murmeli

Päiväni murmelina sanonnan, voisi vaihtaa muotoon iltani murmelina. Minuun törmäsi eilen täällä, minuun törmää siellä myös tänään ja huomenna. Tosin bändit kyllä vaihtuvat joka ilta, onneksi. Bändiltä ei ehkä niin kummallista keikata samassa paikassa kolme iltaa peräkkäin, mutta bändäriltä moinen olisi jo vähintäänkin arveluttavaa toimintaa.

Eilen oli tarjolla ihan viihdyttävää musisointia kolmen eri kokoonpanon voimin. Kummasti kyllä silti aina pitää sitä omien tuttujen esitystä energisimpänä, parhaalta kuulostavana ja eniten tanssijalkaa vipattavana. Hyvin olivat kyllä pojat puolentoista vuoden tauon jälkeen kasanneet, sekä itsensä että bändin uuteen nousuun ja uusia biisejäkin oli valmistunut useampia.

Tänään ja huomenna onkin sitten tarjolla musiikkia valtaväestölle tutumpien nimien toimesta. Mukava keikkasuora menossa siis. Olen jo kaivannutkin jotain tälläista jamittelutoimintaa.

Levottomat jalat teputtavat nyt siihen malliin, että parempi poistua kustannuspaikalta kaupungin humuun, nauttimaan yksi suuri vanilijalatte viikonlopun kunniaksi. Ihanaa, perjantai.

(heh, huomasin että joku muukin oli murmeloinut tänään :)