maanantaina, huhtikuuta 18, 2005

Firefly vai Camp Grenada

Kuinka aina kaikki jääkin ihan viimetippaan. Tai onhan tässä vielä lauantaihin aikaa, mutta jos on puolet viikosta poissa kaupungista, ei kauheasti jää aikaa juoksennella kaupoissa hakemassa kaikkea tarvittavaa.
Yllättävän paljon on kaikkea hankittavaa, vaikka osa tarvikkeista löytyykin jo valmiina baarikaapista. Ja yllättävän vaikeaa on myös löytää tarveaineita erilaisiin drinkkeihin. Yhdessä kaupassa oli greippimehu poistunut valikoimista, toisessa oli sitruunamehua, muttei limemehua ja tulipa huomattua sekin, että jos haluaa ostaa paljon ginger alea, niin se myös maksaa paljon.
Lauantaina
on siis tiedossa bileet, isolla B:llä. Paljon erilaisia drinksuja, hyvää ruokaa, paljon ihania ihmisiä, tanssahtelua ja rentoa menoa. Ja myös vuotta vanhempi, kriisi-ikäinen minä.

2 Comments:

At 8:43 ap., Blogger Mimsozinho said...

Oijoi, tommosista bileistä sitä vain haaveilee! Mut onnittelut jo etukäteen, jos vaikka joku unohtaa.

 
At 12:54 ap., Blogger auringonkukka said...

Kaunis kiitos onnitteluista!
Bileitä on kiva järkätä ja varsinkin, kun omaa ystäviä, jotka ovat aina innokkaasti menossa mukana. Ja nyt kun kerran on oikein oiva syykin bilettää :)
Jos törmäät kaupungilla sellaisiin drinkinkiilto silmissä tänne päin suuntaaviin ihmisiin, niin liity mukaan vaan. Eiköhän täältä sullekin muutama Caipirosca ja Gin Swizzle riitä :)

 

Lähetä kommentti

<< Home