torstaina, huhtikuuta 14, 2005

asioita

Näin tänään toista niistä ystävistäni, jotka tietävät minun bloggaavan ja tietävät vielä senkin mistä osoitteesta minun elämäni löytyy. Naureskelin hänelle, että hänet on helppo erottaa muista lukijoista, koska kukaan muu ei käytä samaa palveluntarjoajaa. Tokaisi hän takaisin, ettei ole pitkään aikaan käynyt lukemassa. Tuli kuulemma outo olo lukea asioita netistä, kun puhelimesta löytyisi numerokin mihin soittaa ja jutella, ihan livenä. Yritin sanoa, että kaikkia asioita joista kirjoitan, en välttämättä kertoisi edes kasvokkain. Silti oli hän sitä mieltä, että mieluummin soitetaan tai nähdään, ihan oikeasti.

Hassua. En tunne ketään muuta bloggaajaa IRL, joten en voi sanoa, tulisiko tuollainen samanlainen tunne itselleni, jos ystäväni elämä välittyisi minulle pääosin netin kautta.
Oli kuitenkin mukava kuulla, että minulle haluttiin soittaa useammin ja myös minun tahdottiin tehokkaamin tarttuvan puhelimeen.

Tunsin itseni tärkeäksi. Ja olenhan minä. Hyvä, että joku muistuttaa siitä aina välillä.

3 Comments:

At 7:59 ap., Blogger triinu said...

Minäkään en tunne muita bloggaajia IRL. Muutaman, itse asiassa 3 kpl, tunnen muista (netti-)yhteyksistä kuin Blogistanista.

Ehkä parempi niin. Ystäväsi oli varmaankin oikeilla jäljillä, voisi olla jollain tapaa outoa lukea oikean elämän kaverin kuulumisia blogista.

Silti odotan joku kaunis päivä törmääväni blogiin, jonka takaa tunnistaisin jonkun tutun ;-)

 
At 3:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Ei se nyt niin outoa ole lukea asioita blogista. Siinä on myös etunsa - ei tarvitse tuhlata toisen aikaa omien, usein paljon turhempien kuulumisten kuuntelemiseen.
Varsinkin kun välimatka erottaa, blogi on ihan hyvä keino pysyä toisen elämän syrjässä kiinni.
Mikään ei kuitenkaan voita tapaamista OE. ;)
Nimim. se toinen blogista tietävä ystävä

 
At 12:05 ap., Blogger auringonkukka said...

Kyllä minäkin kieltämättä, aina välillä toivon bongaavani jonkun tutun blogin takaa :) Ja välillä myös pelkään jonkun tunnistavan minut.

Luulen myös, että tuo välimatka on yksi seikka miksi ystäväni piti lukemista outona. Meidät erottaa matkana vain muutama kilometri, mutta joskus kyllä kovinkin pitkä aika päivinä ja viikkoina.

Ja toiselle, täälläkin riehuneelle ystävälleni :) Me nähdään ihan kohta! Mukavaa!

 

Lähetä kommentti

<< Home