sunnuntaina, maaliskuuta 13, 2005

vuoren valloittaja

Terveisiä kustannuspaikalta. Tiedän, on hullua käyttää yksi ansaittu lepopäivä työntekoon, mutta mieluummin niin. Hommia on kasaantunut lähes vuoreksi asti ja loma alkaa viikon päästä. Jos ei vuori yhtään pienene niin itseni tuntien, ensimmäisen lomaviikon käytän siihen, että murehdin tekemättömiä töitä ja toisen siihen, että vaivihkaa vilkuilen työmeilejä ja vastaan mukatärkeimpiin. Eli siis ihan sama olisinko lomalla laisinkaan.

Olen siis koittanut tänään eliminoida tuon, jo ennakkoon tiedostetun, ongelman ja täällä, ihanan hiljaisessa, konttorissa paiskinut töitä ihan hikihatussa. Ja paljon olenkin saanut aikaan, isona huomaamattomana motivaattorina varmaankin tuo mainitsemani hiljaisuus, jota täältä ei koskaan tavallisena arkipäivä löydä. Muutenkin aika kummallista olla yksin täällä suuressa konttorissa, seuranani vain päälle jätettyjen tietokoneiden hurina ja nähtävästi jollain ajastimella syttyvät ja sammuvat kattolamput.

Ja ilmeisesti tällaistä viikonloppu-urakointia harrastavat muutkin tässä firmassa, koska muutamaan tänään lähettämääni viestiin on jo vastattukin. Tai sitten nuo henkilöt eivät oikeasti osaa relata ja erottaa vapaa-aikaa työajasta. Valitettavan yleistä kuulemma sellainenkin elämä.