perjantaina, maaliskuuta 04, 2005

sukkahousutonna

Ihanaa! Lupasivat nuo ilmojen ennustajat, että kylmin kausi on tältä talvelta ohi ja lämpimämmät keväiset rintamat lähestymässä myös tätä Euroopan pohjoista kolkkaa.

Se tarkoittaa myös sitä, että olen selvinnyt koko talven pukematta ällä-ällö-sukkahousuja päälleni. Kuinka kummassa voivatkin olla niin epämieluisat. Jos ne ovat liian pienet, niin haarakiila roikottelee jossain puolessa reidessä, Sama reaktio tosin myös silloin, jos sukkikset ovat liian väljät. Väljyyden myötä ilmaantuu lisäksi, varsinkin hameen kanssa, se niin hurmaavalta näyttävä sukat-on-sillä-makkaralla-ilmiö. Ja jos eivät nailoniset mitään näistä kujeista osaa, niin ainakin ne kiristävät vyötäröltä sopivasti jenkkakahvat esiin tuoden tai tekevät itsestään punk-henkisen reikäisen mallin, juuri kun sinulla olisi superkiire.

Mieleeni on elävästi jäänyt myös entisen poikaystäväni ilme, kun talvisaikaan (sisätiloissa kuitenkin) yritti kanssani lähempää tuttavuutta tehdä ja vastassa olivat nuo läpipäästämättömät nailoniset. "ääh, yääk, sukkahousut!". Niin, että ne miestenkö pitkät kalsarit ainoat erotiikantappajat?