tiistaina, maaliskuuta 08, 2005

naisellinen päivä

Päivä on pyhitetty naisille ja minä olen sellainen, joten pitkästä työpäivästä huolimatta olen yrittänyt hemmotella itseäni. Maha on täytetty hyvällä ruualla ja parilla siiderillä, Italialaisessa ravintelissa. Kantapäitä ja varpaita on liotettu lämpimässä vedessä reilu tovi ja raspitettu (tai ainakin yritetty) irti kaikki talven aikana kertyneet kovettumat. Kaikkien neljän käpälän kynnet ovat naisellisen päivän kunniaksi, saaneet kauniin uuden värin, alempana punaista ja ylempänä helmiäisen valkoista. Myös ihokarvat on poistettu kriittisistä paikoista, Murphyäkin uhaten. Aamuisen uintisession lisäksi, on vatsalihaksia rääkätty ja epätoivoisesti ähisin myös hetken lattialla, muka punnertaen.

Vaikka itseäni varten tämän kaiken teinkin, niin nyt olisi kyllä kiva, jos olisi joku jonka kanssa mennä peiton alle ja tehdä tutkimusmatka, tähän talven pimeyden jälkeen uudelleen syntyneeseen naiseen.

Ihanaa kuitenkin, että on tällaisia ”turhia” juhlapäiviä, jolloin voi hyvällä tekosyyllä laittaa itsensä kaikkien muiden asioiden edelle ja keskittyä vain itseensä. Aivan liian usein unohtaa huolehtia myös itsestään, kaikkien muiden kiireiden keskellä.