torstaina, maaliskuuta 31, 2005

kesämieli

Lomaani voisin SIG:n sanoja lainaten kuvata näin ”minä vain nukun ja nukun, minä vain nukun”. Eipä tarvitse kauniita kesäpäiviä siihen puuhaan käyttää, koska nyt on kyllä kaikki kiintiöt täytetty.

Ihanaa, kun tulee kesä. Naapurit varmaan jo luulivat hulluksi, kun reilun tunnin lueskelin parvekkeella kirjaa, vain pikkuruiseen toppiin pukeutuneena. Eikä ollut yhtään kylmä. Tuulelta suojassa ja suorassa auringonpaisteessa, parvekkeella oleva lämpömittarini kipusi ilahduttaviin lukemiin, +25. Oli kuin olisi ollut etelän lomalla, lämmintä, ei kiirettä, pannullinen vanilijakahvia ja hyvä kirja. Nautinnollista.

Auringon ja lämmön myötä, kaivautuu myös kesämieli pintaan ja tulee ajatuksiin kaikki hauskat kesäasiat, festarit, piknikit, minigolffi, sormille sulavat jätskitöttöröt, hyväntuuliset ihmiset hymy kasvoilla, aamuun venyvät terassireissut, auringosta ärsyyntynyt nenänpää, mölkkypelit puistossa, frisbeen puttaaminen ja moni muu iloinen juttu. En jaksa enää odottaa.

2 Comments:

At 10:03 ip., Blogger M said...

Uteliaisuuteni heräsi. Mitä on vanilijakahvi ja miten sitä voi tehdä?? Suurena kahvinjuojana joudun nyt tunnustamaan tietämättömyyteni mutta kuulostaa ainakin hyvältä. :)

 
At 11:59 ap., Blogger auringonkukka said...

Vanilijaista kahvia voi ostaa ihan valmiiksi jauhettuna ainakin jostain kahviloista ja kahvikaupoista. Pelkästään se on pikkuisen liian tujua, mutta kun laittaa puolet vanilijaa ja puolet tavallista tummapaahtoa suodattimeen, niin hyvää tulee. Nam :)

 

Lähetä kommentti

<< Home