tiistaina, helmikuuta 15, 2005

yhteistyökyvytön musta myrkky

Kustannuspaikkani kahvi, varsinkin aamuinen sellainen, on keljuillut minulle joka aamu tällä viikolla. Sillä on ilmiselviä vaikeuksia toimia yhteistyössä sen seuraksi laittamani rasvattoman maidon kanssa. Jotenkin ne eivät vaan tunnun mahtuvan egoineen samaan mukiin, aivan piripintaan täytyy ahtautua. Joka aamu kun olen sille maitoa mukiin seuraksi laittanut ja koittanut ottaa sitten mukaani. Niin joka aamu, se musta myrkky mielenosoituksellisesti onnistuu heilauttamaan osan itsestään yli laidan. Tiskipöydälle. Josta minä sen sitten kiltisti luuttuan.

Tänä aamuna se teki sen sitten, ei yhdesti, ei kahdesti, vaan kolmesti. Kolme kertaa loiskautti itseään niin, että päätyi tiskipöydälle. Siinä vaiheessa minulle riitti. Kehtaakin pitkittää minun kofeiinin puutostilaani ja vielä aamulla. Kaadoin koko kiukuttelevan kupillisen viemäristä alas. Ottaisihan opikseen siellä seurustellessaan muiden viemäriliemien kanssa.

Uusi kupillinen käyttäytyikin sitten jo varsin kelvollisesti. Viihtyi kupissaan kiltisti kubiikkelilleni asti, pysyi kuumana riittävän kauan ja vielä poisti orastavan kofeiinivajauksesta johtuvan jomotuksen ohimoilta. Hyvä kahvi, hyvä kahvi.

2 Comments:

At 9:37 ap., Anonymous Anonyymi said...

Ja kubiikkelinaapurilla oli taas hauskaa - vai näkikö kukaan? Loistavaa, että joku uskaltaa olla nainen.

 
At 10:05 ip., Blogger auringonkukka said...

Kahvihuoneessa sain ihan rauhassa yksikseni öykkäröidä tai tiedä tosin, jos se neliönaapuri naureskeli itselleen lisää ikää nurkan takana.
Tunsinkin itseni oikein tosinaiseksi ärhennellessäni mukissa pysymättömälle sumpille :D

 

Lähetä kommentti

<< Home