maanantaina, helmikuuta 28, 2005

tahtoo oman kodin

Tässä taloudessa on hieno uusi lamppu, ihan itse onnistuneesti kokosin. Sellainen lattialla tönöttävä paperinen, Muumipapan mallinen. Ihanan tunnelmallista valoakin se antaa. Nyt tarvitsisi vain jonkun, jonka kainaloon käpertyä tässä tunnelmallisuudessa.

Toinen asia mitä täällä tunnelmoidessa on alettu miettimään oikein tosissaan, on uusi ja oma koti. Ongelmana tällaisella urbaanilla siti-ihmisellä on se, ettei kovin kauas keskustan riennoista haluaisi muuttaa, eikä kovasti pienempään neliömäärään itseään ja egoaan mahduttaa. Ja ne neliöt täällä Tampesterinkin keskustan postiosoitteissa, kustantaa ihan kiitettävästi. Ja sellaista palloa nilkkaan ei täällä kuitenkaan tahdottaisi, ettei mitään maailman uusia kolkkia pystyttäisi enää pitkään aikaan koluamaan. Tätä päätä vaivaa myös se, että ostaako sellainen heti valmis, remontoitu koti. Vai pitäisikö sittenkin leikkiä pikkuisen remonttireiskaa ja tehdä kodista enemmän oman itseni näköinen. Vaikeaa, niin kovin vaikeaa.

Taidan nyt kuitenkin ensiaskeleena valjastaa nettivahdin haravoimaan sopivia kandidaatteja ja lähestyä varovaisesti jotain pankkia, hattu kourassa. Pikkuisen pelottavia ovat tällaiset suuret askeleet, jo näin ajatuksen tasollakin.

1 Comments:

At 6:33 ap., Anonymous Anonyymi said...

Whatever it is,nokia 7710you can get it herenokia 7710

 

Lähetä kommentti

<< Home