torstaina, helmikuuta 17, 2005

O+

Vertani on tänään pussitettu lähes puoli litraa. Jo oli taas aikakin. Hävettävän pitkä tauko ehti tulla tämän päivän käynnin ja viime kerran väliin. Jotenkin kummasti sitä on aina vaan ollut jotain estettä, kun kutsu on tullut. Kuumetta, pääkipua, väsymystä ja noiden oikeiden syiden lisäksi, suurin on tainnut kuitenkin olla muka-ehtimättömyys. No tänään ehdin, joskin olin päivän viimeinen. Mutta ehdin.
Seuraavan kerran saan mennä kaksi päivää ennen tämän vuoden vanhenemispäivääni. Se kuulemma suuren kriisin alku, toimikoon lankana sormen ympärillä muistuttamassa minua, että olisi taas aika luovuttaa vähän itsestään auttaakseen muita.

4 Comments:

At 11:59 ip., Blogger parfej said...

Kiitos kun muistutit! Aikaa on allekirjoittaneellakin vierähtänyt luvattoman paljon. Täällä Tampesterissa veripalvelu on vain sellaisessa paikassa, että sinne pitää vasiten lähteä. Jos se olisi keskustassa, voisi verenlaskussa käydä muiden asioiden lomassa.

 
At 12:05 ap., Blogger sea said...

Aivan! Tampereen veripalvelu on aivan liian syrjässä, se pitäisi ehdottomasti saada keskustaan. Veren kuljetuksen kannalta on toki järkevää sijaita siellä missä sitä tarvitaan, mutta uskon, että luovutukset lisääntyisi jos paikka olisi toinen.
Vaikka empä voi edes luovuttaa, syön vääriä ja typeriä lääkkeitä. :(

 
At 12:07 ap., Blogger auringonkukka said...

Manselandian Veripalvelussa minäkin kävin luovuttamassa. Ja samaa mieltä olen, että liian hankalasti tavoitettavissa on tuo paikka. Tarkasti piti bussireitti vaihtoineen suunnitella, että ehdin edes viimeiseksi asiakkaaksi pidennetyn aukiolon päivänä. Helsinkiläisetkin saivat paikan hyvään tekoon ihan keskustaan. Millähän keinoilla me saataisiin meidän Hämpille sellainen.

 
At 9:25 ap., Blogger parfej said...

Auttaisikohan "Verta Hämeenkadulle"-mielenosoitus neljän aikaan perjantai-iltapäivällä?

Onhan se kumma, kun samalla harmitellaan, etteivät ihmiset käy verenluovutuksessa. Kyllä ainakin työssäkäyvällä homma vaatii, kuten totesit, erikoisjärjestelyt.

Asuin ennen Joensuussa, missä vp on aivan keskustassa. Niinpä tuli käytyä sallittu määrä, jos vain terveenä oli.

 

Lähetä kommentti

<< Home