tiistaina, helmikuuta 01, 2005

liian hieno

Tuttavani sai käyttöönsä uuden Nokia 9300 puhelimen aivan ensimmäisten joukossa. Seuraava etappi olikin sitten tietojen siirtäminen vanhasta 9210i:stä tähän uuteen ja hienoon luuriin, jotta sen voisi ottaa käyttöön. Uusi luuri kainalossa tuttavani marssi työskentelemänsä firman tekniseen tukeen, jonka toimiin kuuluu hanskata myös näitä puhelinasioita. Eipä siirtyneet tiedot, ei sitten millään, vaikka kuinka Suurelta Siniseltä saatujen ohjeiden mukaan koitettiin homma hoitaa. No, koska luuri oli uusi ja outo myös teknisen tuen pojille, ajatteli tuttavani, että josko merkkihuollossa sitten tämä homma olisi jo tutumpi ja siirrot saataisiin sujumaan. Eipä ollut sielläkään vielä homma hanskassa. Uusi hieno puhelin siis kököttää edelleenkin tyytyväisenä laatikossaan, odottaen että joku osaisi tehdä sille jotain.

Lupasin kysellä Nokia-kontakteiltani asiaa. Eikös jokaisen matkapuhelinjätillä työskentelevän tulisi tietää vähintäänkin kaikki uusista tuotteista? Ai, eikö?

3 Comments:

At 4:53 ip., Anonymous Anonyymi said...

Juu, joskus puhelinten kanssa on pulmia... grrr.
Ja minä kun juuri ajattelin siirtyä 9300:aan, ettei tuollaisia ongelmia ilmenisi. Nyt meni sormi suuhun.
-Lala

 
At 11:31 ip., Blogger auringonkukka said...

Odottele parin softapäivityksen verran, ennen kuin investoit. Eiköhän se sitten ala olla ihan käypä vempele. Niin olen antanut itselleni kertoa, kun kiinnostusta täälläkin. Niin ja saattaa muuten olla, että postilaatikkosi taas kolahtaa jo ennen :)

 
At 1:44 ip., Anonymous Anonyymi said...

Asenna datacoll.sis tiedosto ja sit vaan uudes puhelimesstietojen kopiointi päälle ja kans vnhassa ja jo toimii, ei oo edes vaikee saada toimimaan.

 

Lähetä kommentti

<< Home