maanantaina, helmikuuta 21, 2005

elmukelmua iholla

Mainoksessa luvattiin vähintään 2-4cm pois heti ensimmäisellä kerralla ja kyllähän tuollainen lupaus täytyy koittaa lunastaa, vaikka superskeptikko näissä asioissa olenkin. Eli suoraan laivalta marssimme kauneussalonkiin, johon ajat mainostetulle hoidolle oli varattu.

Vaikka en yleensä kovin häveliäs ole, niin hieman oudolta se kieltämättä tuntui seistä ainoastaan kertakäyttöstringeihin pukeutuneena, tuntemattoman ihmisen hieroessa monenlaista rasvaa ihooni. Ehkä outoutta lisäsi myös se, ettei kosmetologi puhunut kuin pari sanaa suomea tai englantia, joten sanallinen kommunikointi oli hyvin vähäistä. Kun rasvat oli saatu pintaan, käärittiin minut navasta alaspäin tiukasti elmukelmuun. Sitten makuulle, pari peittoa päälle ja voilà. Hyvästi selluliitit.

Eihän sitä nyt varmaan ihan silmällä näe, että appelsiini-iho on takapuolesta kadonnut. Mutta kyllä kun tulosta oikein tutkailimme, tulimme siihen tulokseen, että kyllä se on vähentynyt. Aivan selvästi. Molemmilla. Ja jotenkin kummasti vyönkin sai venytettyä seuraavaan reikään. Ja vaikutushan ei tietenkään ole mitenkään psykologista. Ei suinkaan.

Koska kerran mielestämme matkatavaralastimme keveni hoidon ansiosta huomattavasti, täytyihän se toki jollain kompensoida. Muutamat aivan ihanat kengät ja pari paitaa tarttui kuin vahingossa mukaamme. Tulisi jo kevät ja sandaalikelit :)