sunnuntaina, helmikuuta 06, 2005

bilevitonen

Missasin eilen yhdet bileet. Herra Höyryveturilla oli syntymäpäiväjuhlat, joihin jätin ahistuksen takia menemättä, vaikka olinkin kuulemma tärkein ihminen koko kutsuvieraslistalla. Jos olisin juhliin osallistunut, ne olisivat varmaan kuuluneet ahdistavimmat bileet-kategoriaan. Koko ilta olisi todennäköisesti mennyt juhlakalua karkuun juostessa ja pelätessä, että mitähän yllätyksiä nyt olisi tarjolla. Ja kaikkien tylyjen en-ole-tulossa-bileisiin tekstiviestienkin jälkeenkin, minä olen hänen mielestään ihana. Argh!

 1. Mistä pidät eniten; juhlista jotka järjestät itse, muiden järjestämistä juhlista vai yllätysjuhlista?
  Kaikista vaihtoehdoista. Bileiden järkkääminen on hauskaa puuhaa, mutta joskus on kiva mennä valmiiseen pöytään. Ja ylläreitä saa järkätä vain niille, joiden tietää tykkäävän yllätyksistä.
 2. Kumpi parempi; teema vai ilman?
  Teema puree täällä. Mutta pileisiin saa valitettavasti enemmän ihmisiä paikalle ilman teemaa.
 3. Anna vinkki hyvästä juhlaleikistä.
  Riippuu osallistujamäärästä. Tanssikilpailu kasikytluvun tyyliin ja tahtiin, oli aika hysteeristä katseltavaa. Osallistujillakin tuntui olevan hauskaa. Sellanen mihin mahdollisimman moni voi osallistua, eikä liian pitkä.
 4. Anna esimerkki oikein hyvästä boolista - tai keksi ihan oma.
  Matkin täältä
  (mistä vinkki tähän vitoseenkin tuli). Ei liian makea, eikä liian hapan. Just hyvä ja toimiva.
 5. Millainen on mielestäsi hyvä juhla? Entä huono?
  Sellainen, josta puhutaan vielä vuosien päästäkin "Hei, muistaksä..." . Bileissä pitää olla hyvä fiilis ja sellaisia ihmisiä, jotka saavat sen fiiliksen nousemaan ja pysymään katossa. Huonoista mainittakoon, liian kellotettu aikataulu (esim. häät, joissa liikaa ohjelmaa), paljon tylsiä ihmisiä ja tylsiä puheenaiheita, liian erilaisia kaveripiirejä ympätty samoihin kekkereihin (toimii kyllä joskus).

1 Comments:

At 11:35 ap., Blogger Visukinttu said...

Mä olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että sun pitäisi blogata enemmän ja tarkemmin sun "suhteesta" herra Höyryveturiin. Ihan vain, jotta jälkipolvet oppisivat enemmän. (ja koska mä olen utelias tietämään, mitä kaikkea sieltä tuleekaan sormusten ja avioliittopyyntöjen lisäksi)

 

Lähetä kommentti

<< Home