maanantaina, joulukuuta 13, 2004

joulukorttiressi

Ihan oikeasti minä tykkään lähetellä kortteja ystäville ja tuttaville päivien piristykseksi. Mutta näin pakon edessä se on melko tuskaista puuhaa. Muutamalle ystävälle olin toki suunnitellutkin lähettäväni tervehdyksen, mutta eilisen vanhemmillani pidetyn korttisavotan jälkeen ajattelin, että josko minäkin sitten lähettäsin vielä muutaman kortin lisää. Kun kerran viime vuonnakin sain joulutervehdyksiä sellaisilta ihmisiltä, jotka puuttuvat kokonaan minun postituslistaltani.
Ja siihenkö se sitten jää. Ehei. Siitä vasta alkaa loppumaton syöksykierre ja lista sekun pitenee. Jos lähetän heille, on pakko lähettään myös noille. Ja kerran kirjoitin jo tuolle kortin, on listaan lisättävä myös hänet. Apuaaa!!!
Luulin liioitelleeni tänään kortteja ostaessani, mutta huomenna tarvitsen kaupasta kasan lisää. Ja sittenkin olen varmaan unohtanut hänet, heidät tai ne listaltani.
Ehkä tästäkin asiasta se iloinen joulumieli jossain kohtaa löytyy. Ensi vuonna pitäydyn taas siinä alkuperäisessä ja erittäin lyhyessä nimilistassa. Että ihan vaan tiedoksenne!