torstaina, marraskuuta 11, 2004

Torstain tunnelmia

Se on kumma, että joissain asioissa jotkut ihmiset tuntuvat tietävän paljon paremmin mikä on sinulle parasta ja miten sinun tulisi toimia. Ja vaikka kuinka ladot päteviä perusteluja pöytään, niin heiltä löytyy kasapäin aina vaan parempia. Yleensä annan periksi, en jaksa vääntää. Jos joku mitätön asia tosissaan on jollekin ihmiselle niin tärkeä, että sitä jaksaa vatvoa tuntikausia ja vetää kasan herneitä nenäänsä, niin so be it. Tänään tuli kiintiö yhden tämän kaltaisen ihmisen kanssa täyteen ja jatkoin vatvomista ihan periaatteestakin siihen asti, kunnes minun ajatukseeni myönnyttiin. Ei asia itsessään niin tärkeä ollut. Tuli vaan raja vastaan. Aina sitä joskus löytää itsestään uusia piirteitä. Kyllähän pieni jämäkkyys aina hyvää tekee :)

Olin tupsahtanut ystäväni mieleen aamulla. Hän kertoi siitä minulle, sekä toivotteli hyvää työpäivää. Mukava tietää, että tupsahtelen joidenkin tärkeiden ihmisten mieliin.

Uusi tuttavani Herra Lontoo sain minut ahdistumaan tänään. Toivottavasti hänellä oli vain huono päivä, eivätkä esiin tulleet asiat ole osa jokapäiväistä elämää.

Ihanaa, huomenna on perjantai!