maanantaina, marraskuuta 08, 2004

huono, huonompi, huonoin päivä

Eilisen onnenpotkun jälkeen olisi voinut aavistella, ettei se mun "hyvä"onni siihen lopu. Ja, jos olisi halunnut pelata varman päälle olisi jäänyt vällyjen väliin potemaan orastavaa syysflunssaa. Mutta ei. Töihin vaan pirtsakkana neljän tunnin yöunien jälkeen ja siitä se päivä sitten lähtikin.
Pöpö oli päättänyt rantautua perjantaiyönä demokoneelleni ja käynnistää siinä sivussa koko tilan ohjausjärjestelmän ja tykit. Nooh, muutenkin viimoisia vetelevät tykit kun sitten olivat heijastelleet kuvia seinille koko viikonlopun, tulos oli taattu. Yksi aivan sökönä ja viisi aika huonolla hapella. Sitten päivän vielä kruunasi se ettei mikään mitä olin ajatellut illalla demoilla ollut oikein haluakas toimimaan. Loistava päivä siis takana. Kotiin pääsin jo ysin jälkeen, puuh! Toisaalta sinä päivänä, kun vain yksi asia tökkii, voi muistella, että pahemminkin voisi asiat olla.
Viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä Turkkuseen kyläilemään, mutta nyt kyllä enemmän houkuttaa oma koti, sohva, kasa leffoja ja iso säkki irtokarkkia. Mutta katteellaan.